Llistat de notícies

Cercar texte

Secció

Temàtica

Nota: En el camp de recerca per text, pot utilitzar cometes al voltant de la paraula o de la frase si vol que apareguin paraules o frases completes en els resultats de la recerca. Les notícies apareixen ordenades per ordre cronològic.

139 notícies en 10 pàgines

veure 15, 30, totes notícies per pàgina

L'EMT amplia l'horari nocturn de la línia 10 durant la October Fest 2014

15 octubre 2014. Des del dia 16 al 26 d'octubre l'EMT comptarà amb un servei especial nocturn de la línia 10 fins a Son Fuster.

L'EMT celebra el dia europeu sense cotxe oferint el servei gratuït de la línia 2

19 setembre 2014. El dilluns 22 de setembre la línia 2, Circumval·lació del centre Històric, serà gratuïta per tots els Usuaris.

LListat definitiu d'admesos i exclosos del procés de selecció d'una plaça del grup professional 6- subalterns, treballs auxiliars- (Atenció al client)

18 setembre 2014. En els próxims dies es publicarà a la plana web de l'EMT-Palma i el seu enllaç a la plana web de l'Ajuntament de Palma, el lloc i la data de celebració de les proves.

Llistat provisional d'admesos i exclosos del procés de selecció d'una plaça del grup Professional 6 - subalterns, treballs auxiliars - (Atenció al Client)

9 setembre 2014. El termini d'esmena de motius de no admissió serà des del 10.09.2014 fins al 15.09.2014 (de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 hores), en el Departament de RR.HH en les oficines situades en el Centre Logístic de l'EMT-PALMA situades en Carretera...

Convocatòria d'una plaça del grup Professional 6 - subalterns, treballs auxiliars - (Atenció al Client)

20 agost 2014. Tots els aspirants que desitgin participar en el procés de selecció, tenen a la seva disposició, com documents annexos, les bases de la convocatòria i el corresponent model de sol·licitud a presentar en els centres indicats a la mateixa. El termini màxim...

Les línies 1 i 25, augmenten el servei a partir del juliol, i es redueix a la 2 i la 19.

30 juny 2014. Com és habitual les línies 1 Port-Aeroport, i 25, Platja de Palma-Exprés, augmenten el servei a l'estiu, quan presenten més demanda. Mentre que les línies 2 i 19 el veuen reduït , per adaptar-se a la disminució de passatgers que es produeix en aquesta...

Les línies 2 i 20 permetran l'accés dels cans als autobussos

6 juny 2014. A partir del proper 14 de juny l'Empresa Municipal de Transports de Palma ampliarà la possibilitat que accedeixin cans als autobusos, sense necessitat de dur trasportín, a les línies 2 (Circumval·lació Centre Històric) i 20 (Sant Agustí-Són Espases).

X

Descarrega't ara l'app mòbil de l'EMT

Descarrega't ara l'app mòbil de l'EMT

Descarrega la nostra aplicació gratuïta per conèixer el temps d'arribada dels nostres autobusos a la teva parada.

Descarregar l'app EMT