Llistat de notícies

Cercar texte

Secció

Temàtica

Nota: En el camp de recerca per text, pot utilitzar cometes al voltant de la paraula o de la frase si vol que apareguin paraules o frases completes en els resultats de la recerca. Les notícies apareixen ordenades per ordre cronològic.

141 notícies en 10 pàgines

veure 15, 30, totes notícies per pàgina

La EMT ampliarà la Nit de Nadal i Cap d'any els horaris del Bus de Nit i oferirà serveis especials a les línies 3 i 15.

2 desembre 2014. A més, durant les festes de Nadal, reforçarà totes les línies, en funció de la demanda existent, el dissabte dia 6 i cada diumenge a partir del dia 14.

L'EMT participa en un assaig Europeu d'Emissions Contaminants per al Medi ambient

28 novembre 2014. L'EMT-PALMA, al costat de la UIB i INSIA-UPM, han dut a terme en alguns dels seus vehicles durant aquestes passades setmanes, un estudi d'Emissions Contaminants al medi ambient en l'àmbit del transport públic.

L'EMT amplia l'horari nocturn de la línia 10 durant la October Fest 2014

15 octubre 2014. Des del dia 16 al 26 d'octubre l'EMT comptarà amb un servei especial nocturn de la línia 10 fins a Son Fuster.

L'EMT celebra el dia europeu sense cotxe oferint el servei gratuït de la línia 2

19 setembre 2014. El dilluns 22 de setembre la línia 2, Circumval·lació del centre Històric, serà gratuïta per tots els Usuaris.

LListat definitiu d'admesos i exclosos del procés de selecció d'una plaça del grup professional 6- subalterns, treballs auxiliars- (Atenció al client)

18 setembre 2014. En els próxims dies es publicarà a la plana web de l'EMT-Palma i el seu enllaç a la plana web de l'Ajuntament de Palma, el lloc i la data de celebració de les proves.

Llistat provisional d'admesos i exclosos del procés de selecció d'una plaça del grup Professional 6 - subalterns, treballs auxiliars - (Atenció al Client)

9 setembre 2014. El termini d'esmena de motius de no admissió serà des del 10.09.2014 fins al 15.09.2014 (de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 hores), en el Departament de RR.HH en les oficines situades en el Centre Logístic de l'EMT-PALMA situades en Carretera...

Convocatòria d'una plaça del grup Professional 6 - subalterns, treballs auxiliars - (Atenció al Client)

20 agost 2014. Tots els aspirants que desitgin participar en el procés de selecció, tenen a la seva disposició, com documents annexos, les bases de la convocatòria i el corresponent model de sol·licitud a presentar en els centres indicats a la mateixa. El termini màxim...

X

Descarrega't ara l'app mòbil de l'EMT

Descarrega't ara l'app mòbil de l'EMT

Descarrega la nostra aplicació gratuïta per conèixer el temps d'arribada dels nostres autobusos a la teva parada.

Descarregar l'app EMT